papyon-nasil-baglanir

PAPYON NASIL TAKILIR

BİR PAPYONUN ANATOMİSİ

Papyonlar, boyutun önemli olmadığı bir alandır (en azından uzunluk). Çoğu papyon, ortalama erkek boyun boyutlarına uyacak şekilde boyutlandırılmıştır. En yaygın uzunluklar 38-50 cm (15-20 inç) arasındadır.

Uzunluğun yanı sıra yayılma ve boyun da son düğümü ve şekli etkiler. Bir papyonun 4 ana parçasını anlamak sizi bilinçli bir alıcı yapacak ve hem yakışıklı hemde sizi daha karizma hale getiricek .

 

8 ADIMDA PAPYON NASIL BAĞLANIR

1.ADIM

Papyonun uzunluğunu, göğsünüzün altına oturacak kadar uzun olacak şekilde ayarlayın. Bir tarafın diğer tarafın boynuna (oyuğa) oturmasını istiyorsunuz.

2.ADIM 

Uzun ucu kısa ucun üzerinden geçirin – kayışı yaprağın hemen üzerinde çaprazlayın.

Uzun ucu yavaşça alttan boyun halkasına doğru çekin ve sıkıca çekin. Uzun parçayı omzunuzun üzerinden geçirerek uzaklaştırın.

3. ADIM

Kısa ucunu kullanarak, merkezin önünde yatay olarak katlayın. Papyonun boynu ortada olmalı ve artık bir yaya benzemeye başlamalıdır.

Bu adım bir ayna ile daha kolay… ya da papyonunuza yardım etmekten başka yapacak bir şeyi olmayan bir arkadaşınız.

4. ADIM

Uzun ucu (omzunuzda üşüyor) kısa ucuyla yaptığınız katlamaya dik olarak katlayın. Yaprağı değil, yalnızca papyonun kayışını kullandığınızdan emin olun ve merkezde tutmaya odaklanın.

5.ADIM

Uzun ucunu alın, katlayın ve iki tarafı sıkıştırın. Bu, daha önce yapılana benzer bir yay şekli oluşturacaktır.

6. ADIM

Biraz boşluk yaratmak için parmağınızı papyonun üstündeki halkadan geçirin.

Şimdi katlanmış olan uzun ucu yatay parçanın arkasındaki halkadan geçirin (katlanmış uç önce girer). Yavaşça gevşetin ve kumaşın bükülmediğinden emin olun.

7.ADIM 

Kumaşı çok fazla çekmeden yarıya kadar kaydırın – her iki tarafta da eşit olmasını istiyorsunuz. Bu, yayın arka yarısını oluşturur.

Her iki tarafta katlanmış bir parça ve bir uç olmalıdır (papyona bağlı olarak düz veya elmas).

8. ADIM

Düzgünlükten memnun kaldığınızda, katlanmış her bir ucu sıkıca çekin. Bu düğümü sağlamlaştıracaktır.

Muhtemelen bir tarafın diğeriyle tam olarak uyuşmadığını fark edeceksiniz. Bu, serbest stil papyonun cazibesinin bir parçasıdır ve karakterine katkıda bulunur.

papyon-nasil-baglanir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir