mango-nasil-yenilir

MANGO

Mangolar, günün her saatinde tadı harika olan sağlıklı bir atıştırmalıktır. Tek başına dilimlenmiş mangonun tadını çıkarın veya yaratıcı olun ve egzotik mango ile sıkıcı yiyecekleri heyecan verici hale getirin.

Herkesin kendi taze mango yeme tarzı vardır. Süper çok yönlü süper meyvenin tadını pek çok benzersiz ve yaratıcı şekilde çıkarabilirsiniz. Herhangi bir şüpheniz varsa, doğrudan bir kaseye hızlı bir şekilde dilimleyin ve dilimleyin, her yerdeki mango severler için klasik bir seçenektir.

Mango Yemenin Eğlenceli Yolları

Mangolar, günün her saatinde tadı harika olan sağlıklı bir atıştırmalıktır. Tek başına dilimlenmiş mangonun tadını çıkarın veya inanılmaz derecede çok yönlü mango ile yaratıcı olun ve sıkıcı yiyecekleri heyecan verici hale getirin.

Daha fazla ilham mı istiyorsunuz? Diğer çocuk dostu tarif önerilerimize göz atın veya aşağıdaki mango tatlı fikirlerinden bazılarını deneyin.

Sadece Eğlenmek İçin Mangolar

Mango Püresi: Eğlenceli. Dağınık. Bu bir patlama. Dünyanın her yerindeki çocuklar mangoları böyle yerler. Biraz yumuşak olan olgun bir mango alın. Mangonun içini ezmeye yetecek kadar, ancak kabuğunu kıracak kadar değil, mangoyu içindeki et parçalanmış gibi hissedene kadar sıkmaya ve yuvarlamaya başlayın. Birinin mangonun uç kısmını kesmesini ve ardından posasını ve suyunu çekmesini sağlayın. Saf mango aromasından başka bir şey olmayan bir mango smoothie içmek gibi.

Yetişkinlere Not: 

Bu, çocuklarınıza önemli meyve porsiyonlarını yedirmenin eğlenceli bir yoludur, ancak çocuklarınız zehirli sarmaşığa aşırı duyarlıysa, mango kabuğundan hafif bir reaksiyon olabileceğinden dikkatli olun. Bir reaksiyon gösterebileceklerinden endişeleniyorsanız, suyu içecekleri yerin derisini soyun. Mango derisine alerjisi olan çoğu insan, nefis mango etinin tadını çıkarmaya devam edebilir.

Atıştırmalık Olarak Mango

Mango Kabobs:

 Bir kürdanın üzerine bir veya iki mango küpü koyun, yoğurda batırın ve tadını çıkarın!

Mango Icepops:

 Taze kesilmiş mangoyu bir blender veya mutfak robotunda püre haline getirin. Buz küpü tepsilerine dökün, dondurma çubuğuna veya kürdana yapıştırın ve dondurun. İşte! Mango dondurmaları!

Mango Isırıkları: 

Kalp, yıldız, daire veya kare şeklindeki mini kurabiye kalıplarını geniş mango dilimlerine bastırın. Isırık büyüklüğünde mango şekilleri!

Tajinli Mango:

 Lezzetli bir tatlı ve baharatlı atıştırmalık kombinasyonu için olgun veya orta olgun mango dilimlerinin üzerine bir tutam (veya daha fazla) şili limon çeşnisi serpin.

Yemekli Mangolar

Mango Kahvaltı Konfeti: 

Doğranmış mango parçalarını waffle veya kreplerin üzerine serpiştirin.

Mango Kahvaltı Smoothie:

 Mangoyu az yağlı yoğurt ve buz küpleriyle bir karıştırıcıda karıştırarak nefis bir smoothie yapın .

Mango Roll Ups:

 Mangoyu ince şeritler halinde dilimleyin ve jambon veya hindi gibi bir dilim şarküteri eti ile sarın .

Mango Splash: 

Taze, parlak sarı/turuncu mango ile herhangi bir yemeğe biraz renk katın. Izgara veya sotelenmiş tavuk, domuz eti veya balığın üzerine mango püresini gezdirin. Mango parçalarını bir meyve salatasına veya yeşil salataya atın.

Mango Maniac:

 Kıyılmış mangoyu vanilyalı donmuş yoğurtla karıştırın. Bir top haline getirin, mango püresi ile doldurun ve kürdan saplanmış mango parçalarıyla süsleyin.

İmkanlar sonsuzdur! Daha fazla fikir için tarifler sayfamızı ziyaret edin.

mango-nasil-yenilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir